Kérdése van? Hívjon minket! +36706747454

Csere vagy viszaküldési folyamat

Örömmel értesítjük Önöket, hogy rugalmas eljárást kínálunk a termékek visszaküldéséhez és cseréjéhez. Íme, hogyan működik folyamatunk:

Szeretne cserét kérni, de még nincs regisztrálva?

Kövessen ezeket a lépéseket:

  1. lépés: Kérjük, regisztráljon weboldalunkon. A regisztráció lehetővé teszi számunkra, hogy személyre szabott segítséget nyújtsunk Önnek, és egyszerűbbé tegye a rendelést vagy cserét!

Regisztrációs link: https://www.manomunkavedelem.hu/shop_reg.php?no_reg=0

  1. lépés: A regisztráció után kitöltendő űrlapot is be kell fejeznie, amely segít nekünk gyorsan és hatékonyan kezelni a cseréjére vonatkozó kérelmét. Kérjük, töltse ki figyelmesen!

Az űrlap elérhető ezen a linken: https://www.manomunkavedelem.hu/visszakuldes

  1. lépés: Kérjük, küldje vissza a visszaküldendő terméket a következő címre:

Ország: Magyarország

Megye: Mátészalka

Település: Szabolcs Szatmár Bereg Vármegye

Irányítószám: 4700

Cím: Korház utca 23

Telefonszám:+36705525649

Figyelem! Fontos megőrizni az eredeti csomagolást és a termék összes részletét. Ha a visszaküldött termék nem felel meg feltételeinknek (nem értékesíthető újra), akkor visszaküldjük az uj csomaggal együtt.

Miután befejezte ezeket a lépéseket, mi folytatjuk a folyamatot:

  1. lépés: Elkészítjük az új csomagot, és azonnal értesítjük Önt, amikor kész lesz. Így nyomon követheti a csomag útját.

  2. lépés: Miután megkapjuk a visszaküldött csomagot, alaposan ellenőrizzük, hogy megfelel-e feltételeinknek. Ellenőrizzük a csomagolás állapotát, az etikettet, valamint a cipő talpát és belső részét annak érdekében, hogy biztosak lehessünk abban, hogy újra értékesíthető.

  3. lépés: Ha a termék megfelel feltételeinknek, levonjuk a visszaküldött cipő árát az új rendelés összegéből, így csak a szállítási költséget kell fizetnie. Az új terméket előkészítjük és elküldjük a címére.

Reméljük, hogy ez a folyamat segít egyszerűsíteni a termék visszaküldését és cseréjét. Ha további kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Örömmel segítünk!

Tisztelettel, Safety Center Csapata